Maine Coon Pentuja 2021

Siperiankissan turkki on keskipitkä, hyvin kehittynyt ja hyvin tiheä, aluskarva on koholla. Siperiankissa kaipaa aktiviteetteja ja sosiaalista toimintaa. Siperiankissa on jaettu yhdeksään väriryhmään kuten maine coon, norjalainen metsäkissa ja turkkilainen angora. Ne ovat etäällä toisistaan ja eteenpäin suuntautuneet. Toggle navigation Vuorensinen maine coon -kissat Maine coon -kissojen maine coon pentuja 2021 vuodesta Kittens sold as pets in Finland will be sold under neutering contract. Kittens are sold as indoor cats only and this means that you can let the cat go out only in safe closed outdoor run, fenced balcony or leashed.

Maine Coon ‑pen­tu­ja / Kittens

Myyraksen Kuusitie 4 Vantaa. Marja-Leena Kurvinen marja-leena. Kasvatamme maine coon -kissoja testatuista ja kauniista rodun edustajista. Funky Tails maine coon kissanpennut. Siperiankissa on ystävällinen, jutteleva, älykäs ja ihmisiin kiintyvä rotu, mutta sillä riittää myös omaa tahtoa. Luovutet­taes­sa pen­tu on maine coon pentuja 2021 ker­taan rokotet­tu, Kissali­it­toon rek­isteröi­ty sekä tun­nis­tus­merkit­ty. Fen­di ja Ful­da 14 vkoa.

maine coon pentuja 2021

Posts navigation

Veriryhmä: A. Vuorensinen Raspberry, tyttö Vuorensinen Rhubarb, poika. Kittens sold as pets in Finland will be sold under neutering contract. Austin Powers Maine Coon poika. Alias Jim Carrey Maine Coon poika. All our cats live as family members and they visit outdoors only in safe and closed outdoor run. Vuorensinen K2 pentue syntyi

iittala valkoinen lautanen

Vuorensinen maine coon -kissat – Maine coon -kissojen kasvatusta vuodesta

Olen onnellinen tästä tytöstä. Myyraksen Kuusitie 4 Vantaa. Emme myy pentuja osamaksulla. We don’t want the new owners to take the cat to shows, but most importantly kittens are sold as a pets for a good and careing home. Kas­vat­ta­jan elinikäi­nen tuki kaikissa asiois­sa on tietenkin itses­tään selvyys. Isänä RedLines Zorba Tomppa ja emänä Stout-hearted Zehra Tara Molemmat kissat ovat laajasti teveystestattuja ja ovat terveitä Molemmat ovat avoimia ja sosiaalisia kissoja. Vuorensinen Raspberry, maine coon pentuja 2021 Vuorensinen Rhubarb, poika.

Adalmiinan-Helmen kissala – Maine Coon -cattery in Kangasala, Finland

Our cattery is tested regularly for dermatophytes microsporum spp. M2-pentue on syntynyt Se on aktiivinen ja leikkisä sekä erittäin hyvä kiipeilijä ja hyppääjä. Kisso­jemme sekä pen­tu­jemme elämään voi halute­saan tutus­tua myös henkilöko­htaisen FB profi­ili­ni alta jos­sa on julk­isia albumei­ta kissoillemme, koir­illemme sekä pentueille. If you only want to know the price and tell or ask nothing else, you shouldn’t expect an answer from us.