Magnat Transpuls 1000 Test

Magnat Transpuls Ja eihän sitä tiedä vaikka tykkäisi muutenkin jos kotiinsa roudaisi. Nämä mallit sopivat hyvin niin vasta-alkajalle kuin myöhemmin mahdollisesti laajenevan setin perustuksiksikin. Magnat transpuls 1000 test jotain vertailumme malleista pitäisi kutsua täsmälliseksi, niin se on Qi, paitsi että sen valtteihin lukeutuu myös toiston voimallisuus. Toisaalta ääni on kuitenkin paikoin hiukan tasapaksu ja jopa ”tylsä”. Musiikin ja kuuntelijan väliin ei jää mitään ylimääräistä, sillä kaiutin onnistuu kuulostamaan sekä täsmälliseltä että lumoavalta.

Magnat Transpuls 1000

It was the microdynamics, it was the air, it was the color. Sickness Hifiharrastaja. Yleisellä tasolla kyseessä on hyvin soiva ja asiallisesti valmistettu kaiutin, joka kaipaisi ääneensä hivenen enemmän lämpöä. Se ottaa paikkansa saman tien tarvittavalla auktoriteetilla ja suuruudella. Itse en sano mitään, koska kuunneltu säveltaide oli niin vierasta magnat transpuls 1000 test saanut mitään otetta ääneen. Q Acoustics Qi Korrektia musikaalisuutta. Minor Outlying Islands U.

magnat transpuls 1000 test

Näistä on hyvä valita

Impedanssi- ja vaihevasteissa ei Object Linking and Embedding mitään erityistä huomautettavaa. Klipsch lanseerasi hiljattain parannellun kuudennen sukupolven keskihintaluokan Reference-sarjastaan. Edulliseen hintaan nähden on kieltämättä pienimuotoinen yllätys, että Monitor Audio kuulostaa panostaneensa Monitor ssa enemmän toiston neutraaliuteen ja korrektiuteen ja kontrolliin kuin loudness-tyyppiseen-virittelyyn ja kaikkien miellyttämiseen. Mukana on muuten samanlainen mutta simppelimpi alumiini—magnesiumdiskantti ilman Bronze-sarjalaisten kultaisia vaimennusrenkaita. Mikään ei kuitenkaan OLE vialla, ja vaikka bassotoisto ei ehkä olekaan vertailun voimallisinta, siinä on silti hyvä soundi.

g shock mtg

Magnat Transpuls – Retrokaiutin -Toimitus 0€- Hifikulma

Voiko levysoitin tästä enää paljon parantua? Monitor Audio on edullinen kaiutin ja tarjoaa rahalle paljon näköä ja kokoa. Mallisarja sisältää huimat 13 erilaista kaiutinmallia, joista neljä on lattiakaiuttimia. Oberonissa omaa on kuitenkin kehittyneempi bassoelementti, jossa on hyödynnetty valmistajan kalliimmista sarjoista tuttua tehokkaampaa SMC-magneettimateriaalia. Toistovasteissa korkeiden taajuuksien hieman korkeahko taso, myös sivulta mitattaessa. En jaksanut siksi kovin kauaa huoneessa istua. Mutta tuo jalustamalli Vento 3 on mielenkiintoinen helpon sijoitettavuuden vuoksi ja hinta magnat transpuls 1000 test ok.

Magnat Transpuls | Foorumi

Rahalle saa sinänsä paljon vastinetta. Q Acoustics ja Dali ovat kuitenkin toistoltaan aavistuksen lempeämpiä ja rennompia verrattuna Cantonin selvästi kehittyneeseen ja nykyaikaiseen toistoprofiiliin. Näistä on hyvä valita Neljä mallia nousivat kuitenkin tässä vertailussa enemmän tai vähemmän muiden yläpuolelle: Aakkosjärjestyksessä Canton, Dali, Jamo sekä Q Acoustics. Se erottuukin uudessa Studio 8 -sarjassa, joka on suunniteltu niin stereo- kuin surround-käyttöön. Impedanssivasteessa voimakasta vaihtelua ja laskee bassoalueella melko alas, mutta ei erityistä huomautettavaa. Agne New Käyttäjä.