Macbook Pro Mid 2015

Anna sarjanumerosi. Huomautus: Tämä ohjelma ei koske muita MacBook Pro -malleja. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Ota yhteyttä Apple-tukeen ja keskustele neuvojan kanssa, jos haluat järjestää maksullisen huollon jonkin muun vian vuoksi.

Hopeinen Omena

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Tietoa yksityisyydensuojasta. Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka tuumaisen MacBook Pron vakiotakuuta. Lähetä Tori-paketti. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä Käyttöapu Käyttöapuominaisuuksien ansiosta erityisapua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Prostaan. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä. Tarkista ensin, millainen 15 tuuman MacBook Pro sinulla on.

macbook pro mid 2015

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Viesti Kirjoittaja TomSpeed » Lue lisää. Voit halutessasi tukea foorumin toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Syynä on jokin seuraavista: Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee. Apple on saanut selville, että joissain vanhemman sukupolven tuumaisissa MacBook Pro -koneissa laitteen akku saattaa ylikuumentua ja aiheuttaa tulipalovaaran. Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc.

jbl boombox 2 12v charger

MacBook Pro Retina Late – Mid (A / A) – Mac-Areena

Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Siirry keskusteluun. Langaton verkkoselaamistesti selaa 25 suosittua sivustoa. Sarjanumeron tarkistaminen on helppoa. Nosta ilmoitus kärkeen.

Macbook pro 15″ (Mid), Kan

Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori. Lisätietoja osoitteessa WWW. MacBook Prosi tarkistetaan ennen huoltoa, jotta voidaan vahvistaa, että se on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan. Itsekin kävisin mieluiten kauppaa pöydän ääressä. Yhteensä muokattu 4 kertaa. Jos MacBook Prosi on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan, lopeta laitteen käyttö ja noudata alla olevia ohjeita, jotta akku voidaan vaihtaa.