Macbook Pro 15 A1398

Ota yhteyttä Apple-tukeen ja keskustele neuvojan kanssa, jos haluat järjestää maksullisen huollon jonkin muun vian vuoksi. Tilaa tarjouskirjeemme ja Object Linking and Embedding ensimmäinen, joka saa tietoa tarjouksista ja uusista ominaisuuksista. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Apple-tukeen. Anna sarjanumerosi. Lue ohjeistot tarkistamiseen. Puhelinten macbook pro 15 a1398 tablettien latauskaapelit. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Varaosanäppäimistö MacBook Pro Retina 15″ A1398

Apple on saanut selville, että joissain vanhemman sukupolven tuumaisissa MacBook Pro -koneissa laitteen akku saattaa ylikuumentua ja aiheuttaa tulipalovaaran. Sarjanumeron tarkistaminen on helppoa. Asiakkaiden macbook pro 15 a1398 on aina Applelle ensiarvoisen tärkeää, ja olemme vapaaehtoisesti päättäneet korvata vialliset akut maksutta. Kamera akku. Tarkista ensin, millainen 15 tuuman MacBook Pro sinulla on. Kannettavan tietokoneen akku.

macbook pro 15 a1398

Vaihtoprosessi

Puhelinten ja tablettien latauskaapelit. Varmista, että laitteesi malli on MacBook Pro Retina, 15 tuumaa, vuoden puoliväli. Akussa on laadukkaat suojapiirit Akuissamme on laadukas ylijännite- oikosulku ja ylikuumenemissuoja. Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa. Tiedot on julkaistu 4. Apple on saanut selville, että joissain vanhemman sukupolven tuumaisissa MacBook Pro -koneissa laitteen akku saattaa ylikuumentua ja aiheuttaa tulipalovaaran. Tietojemme mukaan laitteesi on jo huollettu osana tätä ohjelmaa.

iittala origo tarjoilukulho

15 tuuman MacBook Pron akun takaisinkutsuohjelma – Apple-tuki

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Apple-tukeen. Sähköauton Lataus – Auton Latauskaapeli – Akkukauppa. Apple on saanut selville, että joissain vanhemman sukupolven tuumaisissa MacBook Pro -koneissa laitteen akku saattaa macbook pro 15 a1398 ja aiheuttaa tulipalovaaran. Jos sinulla on tällainen malli, tarkista antamalla tietokoneesi sarjanumero alla, onko se oikeutettu osallistumaan tähän ohjelmaan. Anna sarjanumero uudelleen vielä kerran.

Varaosanäppäimistö MacBook Pro Retina 15″ A

Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Ota yhteyttä Apple-tukeen ja keskustele neuvojan kanssa, jos haluat järjestää maksullisen huollon jonkin muun vian vuoksi. Kysy tuotteesta. Jos MacBook Prosi on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan, lopeta laitteen käyttö ja noudata alla olevia ohjeita, jotta akku voidaan vaihtaa. Jos sinulla on tällainen malli, tarkista antamalla tietokoneesi sarjanumero alla, onko se oikeutettu osallistumaan tähän ohjelmaan. Antamasi sarjanumero saattaa oikeuttaa tähän ohjelmaan osallistumisen. Älä kuitenkaan käytä akkua jos sen kotelo on vaurioitunut.