Macbook Air 13 512

MacBook Air suoriutuu nyt projekteista, jotka vaativat ennen­näkemätöntä graafista suorituskykyä. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan pimeässä. Koskaan ei näin paljon tehoa OLE kulkenut näin kevyesti. Moottorina supervahva M1-siru. Kerro, niin korjaamme asian.

Apple Kannettava Tietokone MacBook Air 13´´ M1/8GB/512GB SSD

Mitä enemmän ­muistia valitset, sitä useampia appeja voit käyttää saman­aikaisesti korkealla suoritustasolla. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvan, ostaa apin tai käyttää esimerkiksi suojattuja dokument­teja tai järjestelmäasetuksia. Näytön lasi ulottuu rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse upeaa näkymääsi. Teksti on terävää ja selkeää.

macbook air 13 512

Apple MacBook Air 13,3″ M1 (2020)

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. M2:n muisti on nopeampi kuin M1:n, koska siinä on 50 prosenttia nopeampi muisti­väylä. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Magic Keyboard: pidä homma näpeissäsi Kun näppäimistöllä on miellyttävä kirjoittaa ja se tekee vaikka mitä muuta, voi sanoa että se toimii kuin unelma. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme.

kotini valosarja

Apple Kannettava Tietokone MacBook Air 13´´ M1/8GB/GB SSD Hopeinen| Techinn

Löydä edullisimmat hinnat. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Näppäinoikoteiden ansiosta hyödylliset ominaisuudet ovat käytettävissä entistä nopeammin. Pieni M1-siru, iso harppaus 8-ytiminen M1-prosessori tarjoaa laskentatehon, jolla Apple MacBook Air suoriutuu vaativista tehtävistä, ammattitason editoinnista ja kovan luokan pelaamisesta. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille.

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. M1-sirun kuva­prosessori auttaa sinua esiintymään aina eduksesi FaceTime-puheluissa ja videoneuvotteluissa. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvan, ostaa apin tai käyttää esimerkiksi suojattuja dokument­teja tai järjestelmäasetuksia. Tarjous on voimassa kolmen kuukauden ajan ehdot täyttävän laitteen aktivoinnin jälkeen. Sen uskomaton suorituskyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energiatehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle. Vakuutus ei korvaa varastettua tai kadonnutta laitetta.