Macbook 8

Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Macbook 8 Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. MacBook Pron SSD-levy tarjoaa vaikut­tavaa suoritus­kykyä ja nopeutta, jonka huomaat tieto­konetta ja appeja käynnistäessä, projekteja avatessa ja kirjastojasi selatessa. Elisa Kirja. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron likimääräisen suorituskyvyn. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne macbook 8 MacBook Pron liki­määräisen suorituskyvyn.

Valitse uusi MacBook Prosi.

Valitse uusi MacBook Prosi. Apple Magic Keyboard numeronäppäimistöllä. Vertaile Mac-malleja Löydä sinulle sopivin Mac. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj macbook 8 sv en. M2 on Applen uuden sukupolven siru. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota.

macbook 8

Mikä Mac sopii sinulle?

Tekniset tiedot. Maksut saattavat vaihdella ajan kuluessa. Näin Apple at Work auttaa sinua. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota. Apple MacBook Pro 13 M1 — mullistavaa suorituskykyä.

i3 8 gen

MacBook Air – Apple (FI)

Valitse uusi MacBook Prosi. Ostoskori on tyhjä. Prosessorin, näytönohjaimen ja akun suorituskykyä on edistetty uudistetun M1-sirun ansiosta ja laitteisto mahdollistaakin raskaiden ohjelmistojen sulavan toiminnan. M1-sirun 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista työnkuluista ja vaativista tehtävistä leikiten ja macbook 8. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en.

Osta MacBook Pro – Apple (FI)

Näytä kaikki. Näin Apple at Work auttaa sinua. Löydä sinulle sopivin Mac. Elisa Kirja. Määritä kokoonpano tarpeidesi mukaan.