Lumme Matto

Matto on kaksipuoleinen. Kaikki värit Valitse väri okra pellava tummanharmaa vaaleanharmaa vaaleanvihreä valkoinen. Toimitusaika verkkokaupasta arkipäivää. Matosta on useita kokoja saatavilla, kuten iso koko olohuoneeseen. Lastenhuoneen sisustus.

Lumme puuvillamatto vaaleanharmaa

Vehreyttä ja lämpöä sisätiloihin. Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus, tarvittaessa vesipesu. Koko 60 x cm. Tuotekuvaus Arvostelut Napakka puuvillamatto lumme matto kodin oleskelutiloihin. Kaunis luonnollinen sävy antaa matolle lämpimän ilmeen ja tuo sisustukseen kodikasta tunnelmaa. Puuvillamatot Lumme okra x cm Kaksipuoleiset matot.

lumme matto

Miten valita oikean kokoinen matto?

Mitä isompi lattiapinta-ala on, sitä suurempi osa sisustusta se on – uusilla matoilla raikastat nopeasti koko kodin ilmeen eri vuodenaikojen ja juhlakausien mukaan! These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc. Vaaleanharmaa Lumme puuvillamatto on meleeratun pintansa ansiosta todella tyylikäs! Lumme puuvillasekoitematon kolmiulotteinen pinta pääsee oikeuksiinsa miellyttävässä materiaalissa. Kukkatelineet ja kukkapöydät. Hieta on kaunis yksinkertainen ja kevyt puuvillamatto kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Lumme puuvillamatto vaaleanharmaa Vaaleanharmaa Lumme puuvillamatto on meleeratun pintansa ansiosta todella tyylikäs!

galaxy tab s6 128

Lumme matto, vaaleanharmaa – Kaluste Kaakko

Luonnon rouheutta sisustukseen. Kudottu matto on molemmin puolin pidettävä, mikä lisää maton käyttöikää. Puuvillamatot Lumme okra x cm Others Others. Puuvillamatot Lumme pellava 80x cm

LUMME-matto x cm (Harmaa) – Puuvillamatot ja paperinarumatot | Asko

Puuvillamatot Lumme vaaleanvihreä 60x cm Sointu Puuvillamatot Sointu on napakka pyöreä puuvillamatto kaikkiin kodin oleskelutiloihin. Sängyt ja patjat. Lasten matot Lasten patjat Lasten sängyt Lasten peitot ja tyynyt Koulupöydät. Liittyvät jalosteet. Mikä väri, minkä tyyppinen kuvio, mikä materiaali? Puuvillamattoja voit käyttää myös muissa tiloissa niiden helpon puhtaana pidettävyyden vuoksi.