Lumene Paras Ripsiväri

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaikka molempien tuotteiden harja on lumene paras ripsiväri, niin oikeenpuoleisesta kuvasta huomaa selvästi, että turkoosissa se on siro ja siisti, kun taas hopeassa harja on paksu, suhteellisen massiivinen ja malliltaan vähän erilainen. Vaikuttaa turhalta lisäominaisuudelta, mutta sopii kiireiselle ja kärsimättömälle, joka haluaa karsia aamuistaan turhan korkkien kanssa vekslaamisen. Massa kerrostuu tosi nätisti sotkematta ja hapsuttamatta. Väri asettuu ripsille tasaisesti ja paranee kerrostaessa. Kommentoi ».

Ripsarirukouksiimme on vastattu!

Mulla on tällä hetkellä myös tuo edellä mainittu maybellinen lash sensational maskara vedenkestävässä muodossa, muuten super hyvä lumene paras ripsiväri, mutta siitä saa myös ottaa ylimääräiset tökötit purkin sivuun pois joka kerta. Toinen kerros tekee ripsistä reilusti pidemmän näköiset. Mut varmasti sille joku järkeenkäypä syy on, vaikken sitä näin äkkiseltään osaa keksiäkään. Jos sua kiinnostaa muuten ripsiväriasiat ja etenkin mun kaikkien aikojen ultimate-suosikit markettiripsareista, niin oon nekin aikoinaan listannut! Massa on melko ohutta jo alusta asti ja ei kuivu kasaan hirveän nopeasti kestää yli 3kk.

lumene paras ripsiväri

Nordic Chic Full-On Volume

En toki arkena yleensä kerrosta kumpaakin, vaan laitan vain tuota tuuheuttavaa ripsiväriä. Kokemus: Muoviharjat eivät OLE suosikkejani, mutta tämä toimii yllättävän hyvin eikä tunnu piikikkäältä. Ei mullistava, mutta kelpo kamaa silti. Kuivakkuus ja hidas kerrostuminen häiritsivät hieman koko testijakson ajan, ja siksi tästä ripsarista ei kuitenkaan tullut joukon ykköstä. Tämä ripsiväri ei tartu rasvaisillekaan luomille ja kestää kauniina koko päivän. Lue lisää: Testasimme 5 jippoa, joilla ripsentaivutusten pitäisi kestää iltaan asti — 2 nikseistä todella toimi. Sensain 38 on monen tuttavani suosikkiripsari.

fiskars norden iso kokinveitsi

2 x Paras Lumene -ripsiväri: Nordic Chic Full-On Curl & Full-On Volume – Hannamaria

Kaisan haaveet ripsarille: helppo, riittävän lumene paras ripsiväri kuminen harja, tuuheutusta muutamalla vedolla, hyvä pysyvyys. Uusi koti on s. Ripsiväri levittyy todella tarkasti ja tekee ripsistä pitkät. Tämä on sellainen perusripsari. Tämä taisi olla toissavuoden uutuus. Runsaan voidemaiseksi se ei koskaan elpynyt. Lue lisää kirjoittajalta Pauliina Leinonen.

Hankinnassa ripsiväri? Lue ensin tämä testi, jossa top 5 ripsiväriä – Naiselo 45+ | Apu

Ei muutenkaan kannata kangata ripsiä vaikka ois mikä materia käytössä. Vaikka tulos ripisissä voi ulos päin näyttää samalta, Felineä on tosi mukava käyttää ja se suoriutuu vailla mitään moitteita. Ripsivärien kesto ja tarttuvuus eri ripsissä vaihtelee niin laajalla skaalalla, että välillä mietin, miten valmistajat edes viitsivät kirjata tuotetietoihin lupauksia maskaran tietyistä ominaisuuksista, koska on ihan arpapeliä, kenellä nämä ominaisuudet lopulta toteutuvat. Pian totean, että ei mitenkään. Olen myös kerran kokeillut vedenkestävää ripsaria tyveen, mutta se ei oikein onnistunut. Ja mun mielestä tää on melkein edeltäjäänsä parempi, tässä on parempi tuo harja!