Lounas Seurahuone Turku

Gunnarin, kuten koko hotellin, uusi ilme henkii hotellin alkuvuosia eli luvun tyyliä, mutta modernilla tavalla. Näytä lisää. Tämän lisäksi voit helposti lisätä tarjouksia sekä seurata ravintolasivusi kävijämääriä. Gunnarissa on 80 asiakaspaikkaa. Maanantaina

Ruokalistamme

Grillattua kanaa ja pippurikastikettag l. Osoite: Auragatan 3 – Turku. Liity nyt! Lounasta voi nauttia myös Gunnar Backyardilla eli kesäpihalla. Jälkiruokalistalta löytyy kolme vaihtoehtoa: Gunnarin porkkanakakku, ranskalainen suklaaruukku sekä sponge cake ja mansikoita. Brunssi tarjoillaan Raflaamo – Grill it!

lounas seurahuone turku

Anna periksi aisteillesi.

Haluatko käyttää. Mainos päättyy. Myynnissämme on myös herkullisia take away -annoksia sekä majoittuville vieraillemme saatavilla huonepalvelu. Hae ravintolaa. Valitse kieli — kielitiede.

crystal noir versace douglas

Lounaspaikka: Gunnarin kesälounas tarjoaa lähiruuan makuja – Ruoka – Turun Sanomat

Gunnar avoinna juhannuksena Kaupunkijuhannus Turussa? Grillattua kanaa ja pippurikastikettag l. Osoite: Piispankatu Itseleivotut herkut luvun tyyliin. Gunnarissa uuden sadon perunat kesän ruokalistalla. Tältä sivulta löydät koko viikon ruokalistat ja tarjoukset.

Ravintola Gunnar – Home

Paahdettu peruna oli maistuva ja virkistävä perunavaihtoehto, ja porsaanliha oli kypsytetty ihanan mureaksi ja suussa sulavaksi. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Kotimaiset matkanjärjestäjät. Jaa kokemuksesi tuhansien käyttäjien kanssa! Osoite: Läntinen rantakatu 3, Turku. Osoite: Humalistonkatu 2, Turku.