Logitech C950

Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Logitech c950 ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Ladataan hintagraafia. Oheislaitteet Web-kamerat Tuote Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Kaksisuuntainen kaiutinpuhelin ja vastamelumikrofoni varmistavat, että kaikki kokouksen jäsenet kuulevat ja tulevat kuulluksi selkeästi jopa 2,4 metrin päästä. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta.

Logitech BCC950 ConferenceCam

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Käyttöönotto ei vaadi asennusta tai asetusten määritystä. Näytä usein kysytyt kysymykset. Odota hetki Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi. Logitech c950 Peruuta. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

logitech c950

Hiiri ja näppäimistöt

Tukee mm. Tuote on lisätty toivelistalle. BCC Pienryhmät voivat järjestää omia videoneuvotteluita milloin ja missä tahansa. Verkkokamera, kaiutinpuhelin ja kaukosäätö 1—4 henkilön ryhmille. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Ammattimaiset videokokoukset saavutetaan yhdistämällä teräväpiirtoinen 1 p:n video 30 kuvaa sekunnissa ja korkealaatuisen kaksisuuntaisen kaiutinpuhelimen kirkas ääni.

bravia sony 32

Logitech BCC ConferenceCam () yrityksille | Atea eShop

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Sulje Siirry kassalle. Kannettava ConferenceCam Bluetooth -kaiutinpuhelimella pieniin neuvottelutiloihin, kodin työhuoneeseen ja mukaan tien päälle. Ryhmät voivat nyt tehdä yhteistyötä videon välityksellä neuvotteluhuoneissa, toimistotiloissa ja logitech c950. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli.

Logitech BCC ConferenceCam videoneuvottelukamera | verkkokauppa

Viimeksi katsomasi tuotteet. Logitech BCC -web-kamera yrityskäyttöön. Aloitus Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla. Panorointi ja kallistus. Logitech ConferenceCam HD, black.