Logi Vertical Mx

Kommentit Facebook Twitter Email. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä logi vertical mx ostopäätöksesi tueksi. Luonnollinen kättelyasento MX Vertical -hiiren luonnollinen kättelyasento vähentää lihasrasitusta 10 prosentilla ja mahdollistaa entistä ergonomisemman työskentelyasennon. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Logitech Flow:n avulla voit hallita vaivatta useita tietokoneita ja Logitech Options -ohjelmistossa voit mukauttaa painikkeita, asettaa sovelluskohtaisia toimintoja sekä säätää osoittimen nopeutta.

Logitech MX Vertical, langaton pystyhiiri

Osoittimen nopeuden vaihtaminen Vaihda osoittimen nopeutta ja tarkkuutta hallinnan optimoimiseksi yhden painikkeen painalluksella. Ergonominen jaettu näppäimistö. Atean tarvikehaku. Nopea yhden minuutin lataus antaa kolme tuntia käyttöaikaa Logi vertical mx kesto voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan. Saadaksesi kaiken hyödyn Bluetoothistapäivitä tietokoneen käyttöjärjestelmä uusimpaan versioon. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Xbox Series X, pelikonsoli.

logi vertical mx

Tuotetiedot

Saat 3 kuukauden Calm Premium -tilauksen kaupan päälle ostaessasi Logitech Ergo -sarjan tuotteen. Kommentit Facebook Twitter Email. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. C HD Pro Webcam. Logitech MX Vertical edustaa ergonomisten hiirten uusinta uutta, ja se eroaakin muista erikoisen muotoilunsa sekä poikkeuksellisesti sijoitettujen nappien ja rullansa ansiosta. Edistyksellisen ergonomisen ratkaisun avulla pystyt parhaimpaasi.

hd 25 sennheiser

Logitech MX Vertical Advanced Ergonomic Mouse, halvin hinta 89€

Heitä hyvästit kolotukselle — tämä hiiri vähentää lihasrasitusta, lieventää logi vertical mx kohdistuvaa painetta ja parantaa työskentelyasentoa. Kommentit Facebook Twitter Email. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Säästä valitsemalla tuotepaketti! Sen ainutlaatuinen 57 asteen pystykulma saa aikaan luonnollisen kättelyasennon, mikä vähentää lihasrasitusta 10 prosentilla Verrattuna perinteiseen ei-pystyhiireen. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

Logitech MX Vertical () yrityksille | Atea eShop

Akun käyttöikä voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Langattoman yhteyden käyttöetäisyys Langaton. Valitettavasti Hintaseuranta. Jos olet pienikokoinen etkä tarvitse numeronäppäimistöä, pelkistetty näppäimistö voi edistää hyvinvointia ja tehostaa työskentelyä. Mukautettavat painikkeet.