Livesight Anturi

Nämä livesight anturi auttavat tarjoamaan tietoa kävijöiden lukumäärästä, poistumisprosentista, liikenteen lähteestä jne. Jos olet jo Happy Angler -klubin jäsen, huomioithan, että aiemmin käyttämäsi salasana ei toimi uudella sivustollamme. Garmin Spring Deal on käynnissä! Tallenna valinnat. Thu Mar 10 CET

LOWRANCE LIVESIGHT KAIKUANTURI SEKÄ Kiinnittimet PERÄ781,1

Se on todellakin niin helppoa. LiveSightin ansiosta pääset jyvälle kalan liikkeistä, joten tiedät ovatko ne parhaillaan ruokailemassa. Mon Mar 21 CET GPS-paikannuslaitteet ja kellot. Arvostelut Instagram galleria Kalastusvinkit.

livesight anturi

Katsotuimmat

Analytiikka Analytiikka. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Jigiä ei jatkuvasti roikoteta vedessä vaan uusi tarjous tapahtuu aina suoraan uuteen tilanteeseen, jotta jigi tulee aina tuoreena ja oikeassa kulmassa kalan näkökenttään. Yksilöity anonyymi satunnainen tunniste sekä vierailut kalamies. Tilaat nyt uutiskirjeemme. Fri Mar 11 CET

bosch universal chain pole 18

Lowrance Livesight anturi + kiinnitystarvikkeet vene

Livesight anturi toivelistalle. Automaattisesti säätyvän kaikuluotaimen ansiosta voit keskittyä kalastukseen, sillä se säätää luotaimen asetuksia aktiivisesti kalastusolosuhteiden muuttu 3 Lowrance HookX Bullet kaikuluotain. Tietoa meistä. Tuote on lisätty toivelistalle. Koti ja sisustus. LiveSight-anturi voidaan kytkeä myös HDS Carbon -sarjaan, mutta väliin tarvitaan erillinen Performance Sonar Interface -liitäntä, jolla Carbon saadaan toimimaan live-kuvan kanssa saumattomasti.

Osta Lowrance LiveSight anturi + PSI-1 moduli netistä |

Humminbird PiranhaMAX4 -kalaluotaimen käyttömukavuuden varmistavat kallistuva ja kääntyvä jalusta sekä suomenkieliset valikot. Tilaustuotteesta on maininta tuotesivulla, samoin arvioitu toimitusaika. Jigiä ei jatkuvasti roikoteta vedessä vaan uusi tarjous tapahtuu aina suoraan uuteen tilanteeseen, jotta jigi tulee aina tuoreena ja oikeassa kulmassa kalan näkökenttään. Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Selaa osastoja.