Lisävalopaneelin Kytkentä

Ota yhteyttä. Toinen pää kiinnitetään auton puskuriin tai maskiin sopivaan kohtaan pienellä ruuvilla. Eli jos auton omien kaukovalojen referenssiluku on 20 per valaisin, saa autoon asentaa lisävalot, joiden yhteenlaskettu lukema on maksimissaan Helpoin, nopein ja tavanomaisin tapa on käyttää rekisterikilven taakse kiinnitettävää lisävalotelinettä ja valmista johtosarjaa virtojen kytkemiseen. Ohjeen alussa käydään läpi lisävalon lisävalopaneelin kytkentä, jonka jälkeen siirrytään johtojen kytkemiseen.

Näin asennat LED-lisäkaukovalot autoosi itse – huimasti lisävalaisua pimeille mökkiteille!

Poista relejohtosarjan sulake. Mikäli ei, tulee herätevirta napata can-väylästä tai XBB älyreleellä. Irroita rekisterikilpi lisävalopaneelin kytkentä mahdollinen kilven asennuskehikko. Lisäkaukovalojen oikea asennustapa riippuu ajoneuvon omien valojen teknologiasta ja sähköjärjestelmästä. Rele maadoitetaan joko auton miinus-napaan tai auton runkoon. Myynnissä olevien valaisimien valokuvioissa on eroja.

lisävalopaneelin kytkentä

LED-lisävalojen asennus autoon – can väyläiset

Lisävalon suuntaaminen Kun valojen asennus on muutoin valmis, odota iltaa ja pimeää. Valikoimastamme löytyy valmiita relejohtosarjoja lähes kaikilla lisävaloissa käytetyillä liittimillä ja runsaasti erilaisia kilpitelineitä. Takaisin ylös. Releen musta maajohto kytketään rengasliittimellä akun miinusnapaan, auton runkoon tai muuhun maadoituspisteeseen. Sähköjäö ei koskaan pidä ottaa suoraan kaukovaloilta ilman asianmukaista relekytkentää. Irrota sulake johtosarjasta. Kaikki blogi julkaisut Tuote-esittelyt AutoMasa uutiskatsaukset Siirry verkkokauppaan.

3070 gaming z

OHJE – LISÄVALOJEN ASENNUS AUTOON – KUVA- JA VIDEO-Ohjeet –

Mikäli alkuperäisten valojen johtoon ei haluta asentaa ryöstöliitintä, löytyy valikoimastamme myös nk. Sähköjen asennukseen paketin mukana tuli melko selkeästi lisävalopaneelin kytkentä ohjeet, joiden avulla homma hoitui ihan näpsäkästi. Lisävalon Valintaopas. Jos seuraava asennusohje tuntuu hankalalta tai epäilet muuten omia taitojasi, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Yleensä valosta löytyy tukiraudalle oma kiinnityspiste, johon tukiraudan toinen pää kiinnitetään.

Lisävalojen asennus hinta – Vertaa hinnat! |

Telineen kiinnitys Irrota rekisterikilpi ja mahdollinen rekisterikilven kehikko. Toimenpide on yksinkertainen, mutta tietämätön asentaja voi saada myös tuhoa aikaan. Etusivu Tuotetietoa Lisävalojen asentaminen. Rahayksiköt takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Autouutiset Testit Klassikkoautot Taxi Sähköautot. Aseta sulake takaisin sulakepesään ja testaa valojen toiminta.