Lipo Akku Laturi

Ilman ennakkotietoa olevissa palautustapauksissa emme ota vastuuta tuotteen häviämisestä tai häiriötilanteista. Servojen varaosat ja rattaat. Paristot, akut, laturit ja tarvikkeet. EuroRC T-paita nyt yhdellä Eurolla! Tuotepalautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas. Perel tools – DIY. Yleismittarit ja muut mittalaitteet.

Älylaturit (LiPo laturit)

Pikalaturi, Gens ace Smart Balance Langattomien puhelimien akut. Johdot, liittimet,katkaisijat. Kaikki Radiolaitteet ja tarvikkeet. Radiotoiminta-ohjattavat työkoneet RC työkoneet. Jos hankinoillasi on kiire, katso tuotteiden myymäläkohtainen saatavuus tuotteella ja poikkea ostoksille suoraan myymäläämme!

lipo akku laturi

KATEGORIAT

Nitecore Intellicharger i1 on huippulaadukas, yksipaikkainen automaattinen laturi Li-ion akuille. Autamme mielellämme laturin valinnassa – ota yhteyttä tai käy myymälässämme , käytössäsi on Suomen Akkujen ammattitaitoinen henkilökunta. RC-autojen renkaat ja vanteet. Näytä sivulla 25 50 Kamera- ja videokamera-akut. Pienoismallimaalit ja säistäminen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

karhu feran lasten sukset

Laturit ja balansserit, VERTICAL Hobby

Alclad maalit. Powerbank –toiminnon avulla lataat jopa kaksi laitetta samanaikaisesti jopa 2. Takaisin ylös. Toimitukset yli maahan. Alkuperäinen akkulaturi Mosquito Magnet akuille. Pienoismalli Autot.

Akut, laturit ja tarvikkeet – Harrastekauppa Hobbylinna

Akut, laturit ja tarvikkeet Akut. Heti verkkokaupasta 3 kpl. Molemmille latausporteille omat tasausportit. Korit ja alustat. Työkalujen akkulaturit. Työkalut Puuntyöstö. Latausjohdot ja tarvikkeet.