Lilla Roberts Black Friday

Spa Retreat -elämys Kämpissä sisältää tilavan huoneen tai sviitin rauhan, ylellisen 25min hieronnan Kämp Spassa, pääsyn spaosastolle sekä runsaan hotelliaamiainen ravintolassa. Ota yhteyttä Huonevaraukset: 09 sales glohotels. Kämp tarjoaa turvasataman lähellä, silti kaukana kaikesta. Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Etsi sivuiltamme.

Hotellipaketit & Edut

Juhli elämää ja nauti irtiotosta sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Tarjouspakettien valikoima vaihtelee kausittain, lilla roberts black friday matkustamisen ajankohdasta riippuen saatavilla voi olla erilaisin teemoin varustettuja paketteja, jotka voivat sisältää esimerkiksi kolmen ruokalajin illallisia, erilaisia lisäpalveluja tai kotiin vietäviä lahjakasseja. Give me a break -elämykset. Hotellin omassa Brasserie Kämp -ravintolassa pääset nauttimaan uniikeista ja laadukkaista makuelämyksistä, jotka ovat ranskalaisen keittiön inspiroimia. Kuinka vanhoja imeväisikäiset ovat? Tervetuloa Kämpin sisäpiiriin Tilaamalla kirjeemme saat viimeisimmät uutiskatsaukset ja edut Hotel Kämpiltä sekä parhaimmat tarjoukset Kämp Collection Hotelsilta.

lilla roberts black friday

Näkyvä valo KUTSUU KAUPUNKIIN

Elämykset sisältää pullon talon samppanjaa ja myöhäisen uloskirjautumisen — tervetuloa nostamaan malja ystävyydelle, rakkaudelle tai perheelle! Pieniä parisuhdetehtäviä minilomaa rikastuttamaan? Tjäreborg kutsuu omaa Black Friday kampanjaa nimellä Happy Weekend. Matkusta ja nauti koko perheen kanssa! Suurimmillaan alennus on jopa euroa. Matkustusaika vaihtelee kohteittain ja on maksimissaan Green Key -merkin saanut hotelli on sitoutunut majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen muun muassa tehostamalla veden- ja energiankäyttöään sekä vähentämällä syntyvää jätettä ja kierrättämällä sen tehokkaasti.

iphone 12 mini 13 mini

Black Friday -tarjoukset –

Lemmikit ovat erittäin tervetulleita lomailemaan hotelleissamme ja nauttimaan yhteisestä ajasta myös useimmissa ravintoloissamme. Kämp In-Room Dining -elämykset sisältää ylellisen yöpymisen ja illallisen lisäksi lilla roberts black friday spaosastolle sekä runsaan hotelliaamiaisen. Kaikki Hotel Kämp Hotel St. Klaus K Hotel tarjoaa vierailleen myös erilaisia hotellitarjouksia. Varaa nyt Ota yhteyttä. Perheloma Kämpissä -elämykset sisältää lasten huoneen puoleen hintaan sekä ruokailun veloituksetta.

Hotellitarjoukset ja paketit Helsingissä | Klaus K Hotel

Liity Beloved-jäseneksi. Object Linking and Embedding hyvä ja odota Etsi. Etsi kampanjan mukaan Kaikki. Klaus K Staycation. Evästekäytäntö Tietosuojaseloste. Lue lisää.