Lg 55nano793ne

Tuotteella ei OLE vielä lg 55nano793ne arvostelua. Please r ead this manual car efully befor e oper ating your set and r etain it for. Nauti kaikesta sisällöstä sellaisena kuin se näytettäisiin elokuvateatterissa ja säilytä elokuvantekijän visio. Mikä on HDMI? Katso, kuinka paljon voimakkaampi kokemus voi olla todellisella 4K-tarkkuudella ja NanoCell-teknologialla. Kodinkonehuolto

LG NanoCell TV 55″ 55NANO793NE (4K NanoCell TM100 HDR Smart)

Osta tai vuokraa monia sarjoja ja tuhansia elokuvia. Katso elokuvia sellaisina kuin niiden tekijä on tarkoittanut ne katsottavaksi. Sulje ”tietoa lg 55nano793ne -banneri. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Nimellisteho RMS 20 W. Julkaisupäivä

lg 55nano793ne

Asiakasarviot: LG television Magic Motion kaukosäädin (AKB75855505, AKB75855501)

Tarkkuudeltaan heikommat kuvat skaalataan paremmiksi ja toistetaan mahdollisimman lähellä 4K-tarkkuutta. LG UHD 3D -televisiovastaanottimet tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Virrankulutus W. Tietokone sisään D-Sub Ei. Myymälä: Salkokatu 1, Forssa.

c922pro vs c930e

LG NanoCell TV 55″ 55NANONE (4K NanoC.. – Tuotetiedot |

Kuulokelähdöt 1. Copyright © L G Electronic s Inc. NanoCell-teknologia täydentää virtuaalista maailmaa, joka on usein upeampi kuin lg 55nano793ne. Varaa huolto Onko sinulla tuote joka vaatii huoltoa? Vaihda evästeasetuksesi. NanoCell-television minimaalinen Nano Bezel -kehys on suunniteltu sulautumaan jokaiseen sisustukseen ja antamaan mukaansatempaavan katselukokemuksen ilman keskeytyksiä. Puhtaat värit.

LG 4K NanoCell TV | LG Suomi

Uusimmat elokuvat, sarjat, dokumentit, suorat urheilulähetykset ja paljon muuta nyt yhdessä paikassa. Kysy kysymys. Nyrkkisääntönä voit pitää sitä, että lasket noin 2. Ääni Kaiuttimien lukumäärä 2. Tämä käyttöopas on saatavana seuraavilla kielillä Englanti.