Levi C

Saunan lisätiedot Kuvaus: Saunojen seinät paneloidaan. Huoneita 1. Kaikki oikeudet pidätetään. Tarkistettuja arvioita todellisilta asiakkailta. Lämmitystekniikka kaukolämpö.

Levin Stara C11

Uusimmat jutut ja vinkit Oikotien uutiskirjeillä Tietoa ja inspiraatiota asumiseen Tilaamalla Oikotie Asuntojen uutiskirjeen saat kuukausittain sähköpostiisi levi c tietoa sekä inspiraatiota asumiseen. Katso, mistä asiakkaat pitivät eniten:. Energialuokka Kohteelle ei lain mukaan tarvita levi c. Asunnossa on myös pyykinpesukone ja kuivauskaappi sekä taulu-tv. Hintaan sisältyy. Milloin haluaisit yöpyä majoituspaikassa Levin Kunkku C 7? Rannan omistaminen Ei rantaa.

levi c

Lomakohteen tiedot

Kohdenumero Ski-in Ski-out. Voit hiihtää valolatuja ja ensilumenlatuja pimeänä aikana ja valoisammalla voit kiertää tunturin ympäri. Vuokrattu Kyllä. Huoneen mukavuudet.

defender 250d

Levin Stara C11 › KRT vuokramökit Levi | Lomarengas Levi

Jokaisessa huoneistossa on oma hyvin varusteltu keittiö, oma sauna ja vaatteiden kuivauskaappi. Suunta: etelä, länsi. Kohdenumero Rakennusvuosi Saunassa: laatta.

Vuokramökki Kittilä, RUSKAROSSI C, 2+2 hlö, Levi –

Hiihtoladulle on 50m ja Levin hyvinhoidetut latuverkostot tarjoavat reittejä jokaisen makuun. Syötä varausnumerosi. Autoa ei tarvitse, koska etäisyydet ovat niin pieniä. Varausta ei löydy. Täysin kalustetussa asunnossa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja olohuoneessa vuodesohva.