Leveä Päiväpeitekangas

Päiväpeitolla on melkoisia kykyjä; se muuttaa sänkysi ulkoasun ja makuuhuoneen tunnelman hetkessä. Selaa tuotesivuja. Sen käyttö lievittää stressiä ja lisää unihormoni melatoniinin eritystä. Värimaailma määräytyy tietysti seinissä ja lattiassa käytetyistä väreistä, mutta sitä voi kivasti muokata kodintekstiileillä ja erilaisilla materiaalivalinnoilla. Verhotangot leveä päiväpeitekangas -tarvikkeet kpl.

Poisto Tikkikangas 300cm silkkijäljitelmä

Maton leveä päiväpeitekangas, cm. Valittavissa paino 7 kg tai 9 kg. Valikoimaamme täydentävät trendikkäät sesonkikankaat, joista toteutat uniikkeja vaateita niin aikuisille kuin lapsillekin. Muoviton, uudelleenkäytettävä ja helposti kierrätettävä pakkaaminen. Pidätkö luonnollisista värisävyistä vai kirkkaasta ja kiiltävästä tyylistä? Etusivu Verho- ja sisustuskankaat Kangaslaadut päiväpeitteisiin.

leveä päiväpeitekangas

Ompele itse tai tilaa mittojen mukaan

Näytä kaikki. Pehmeä, kevyt ja helppohoitoinen vauvanpeitto. Viilentävä täyte on kierrätyspolyesteria, päällinen luomupuuvillaa ja viilentävää kangasta. Maton leveys, cm. Muoviton, uudelleenkäytettävä ja helposti kierrätettävä pakkaaminen.

karcher puzzi 2

Päiväpeitot – Laaja valikoima kauniita päiväpeitteitä – IKEA

Ympäristöystävälliset unet lämpimällä, kotimaisella peitteellä. Valitse pellavakangas leveä päiväpeitekangas puuvillakangas ja saat hinnan saman tien! Rajaa Rajaa Paina enter-painiketta avataksesi ja sulkeaksesi valikon. Muoviton, uudelleenkäytettävä ja helposti kierrätettävä pakkaaminen. CEBRA -peitekangas musta. Taloustekstiilit 97 kpl.

Päiväpeitot, torkkupeitot ja peitot |

Napit ja nepparit. Vaatetuskankaat Suomen laajin valikoima kankaita Valikoimaamme saapuu uusia ja ajankohtaisia kankaita viikoittain. Hengittävä ja miellyttävä normaalikokoinen painopeitto auttaa nukahtamaan helpommin. Allergiaystävällinen, kestää toistuvaa pesua 60 asteessa. Useita vaihtoehtoja juuri sinun parvekkeellesi. Tutustu tarjoukseen!