Lenovo Yoga Slim 7 Mx450

Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä. F-Securen kehittämä, useana vuonna parhaaksi tietoturvapalveluksi valittu. Show savings:. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun avulla voit budjetoida tietokoneen kulut tarkasti, suojata investoinnin ja alentaa kokonaiskustannuksia. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta.

Yoga Slim 7 Pro (14″ AMD)

Fonumin pikahuollossa saat puhelimesi korjattua jopa alle tunnissa ja ilman ajanvarausta. Kotiinkuljetus Posti. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Elisa Takuu jatkaa laitteen takuuaikaa kolmannen vuoden loppuun 36 kk silloin, kun valmistajan myöntämä takuuaika on tätä lyhyempi ja päättynyt.

lenovo yoga slim 7 mx450

Valitse sinulle sopivin toimitustapa

Upea runko on viimeistelty liuskekivenharmaalla sävyllä. Tyylikäs kannettava Harkittuihin yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa koholla oleminen kamerasyvennys, joka helpottaa avaamista yhdellä kädellä, sekä tarkka näppäimistö, jonka uudet, kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen. Olet oikeutettu Elisa Takuuseen, mikäli sinulla on vähintään yksi seuraavista Elisan tuotteista: Puhelinliittymä pois lukien Prepaid-liittymät Mobiililaajakaistaliittymä pois lukien Prepaid-liittymät Kodin kiinteä laajakaista pois lukien Taloyhtiölaajakaista ilman lisänopeutta Elisa Viihde. Yoga Slim 7 Pro on varustettu useilla tekoälypohjaisilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka helpottavat arkeasi. Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Torjuntaohjelma tarkistaa tiedostot ja appsit automaattisesti ja ilmoittaa mahdollisista uhista.

lg sn9yg 5.1.2

Lenovo Yoga Slim 7 Pro – Elisa – Verkkokauppa

Yoga Slim 7 Pron harkittuihin yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa koholla oleva kamerasyvennys, joka helpottaa avaamista yhdellä kädellä, sekä tarkka näppäimistö, jonka uudet, kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen. Tyylikäs kannettava Yoga Slim 7 Pron harkittuihin yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa koholla oleminen kamerasyvennys, joka helpottaa avaamista yhdellä kädellä, sekä tarkka näppäimistö, jonka uudet, kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen. Torjuu virukset — biologia, troijalaiset ja kiristysohjelmat Torjuntaohjelma tarkistaa tiedostot ja sovellukset automaattisesti ja ilmoittaa mahdollisista uhista. Ei noudettavissa myymälöistä. Parempi takuu. Saunalahti-latausliittymän kanssa ei voi ostaa muita tuotteita, Object Linking and Embedding hyvä ja lenovo yoga slim 7 mx450 muut tuotteet ostoskoristasi.

Yoga Slim 7 Pro (AMD) -kannettava | Tyylikäs ja huippuohut 14 tuuman kannettava | Lenovo Suomi

Älykäs ja tietoturvallinen Yoga Slim 7 Pro on varustettu useilla tekoälypohjaisilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka helpottavat arkeasi. Läsnäoloanturit pitävät työsi turvassa kirjaamalla sinut ulos, kun poistut kannettavasi luota ja antamalla tietosuojahälytyksen, jos joku kurkkii olkasi yli. Suojaan laitteeni viruksilta F-Secure Turvapaketilla. Miksi tilaisit Telialta? Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti. Joillakin markkinoilla voit myös keskustella puheavustaja Alexan kanssa, joka tuo nyt käyttöön parannetun käyttöliittymän ja laajennettuja toimintoja. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea.