Lenovo T480s Käytetty

Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin. Lifebook U kannettavan suunnittelussa massakeskipiste on ollut käyttömukavuudessa: laite voidaan lenovo t480s käytetty joko perinteiseen telakointiasemaan tai USB-C-telakkaan. Monipuoliset maksu- ja toimitustavat. Käyttöjärjestelmä Windows 10 Home Windows 10 Pro. Lue lisää.

Käytetyt kannettavat

Valmistajan takuu voimassa Käyttöjärjestelmänä pyörii suomenkielinen Windows 10 Pro uusimmilla päivityksillä varustettuna. Voi harmi, tämä tuote on päässyt loppumaan varastostamme. Pirkanmaa Myydään. Voit tutustua rekisteriselosteeseemme täällä.

lenovo t480s käytetty

Lenovo ThinkPad

Käytetty Lenovo Thinkpad T kannettava tietokone. Käytetty Lenovo Thinkpad TS tietokone. Käytetty Lenovo Thinkpad T kannettava tietokone. Etsi: Hakumenettely. Tori on osa Schibsted-konsernia. Viimeinen sivu.

a1 2.0

Koko Suomi,

Lenovo thinkpad x Lenovo thinkpad i7 Lenovo thinkpad T Lenovo thinkpad 10 Lenovo thinkpad hinta. Continue Shopping. Ulkoiset kiintolevyt. Vetotapa Etuveto Takaveto Neliveto. Laitteessa on myös standardikokoiset verkko- ja näyttöliittimet, joten mukana ei tarvitse raahata erilaisia sovittimia.

elektroninen kauppa – Pientietokoneet – Käytetyt kannettavat

Min hevosvoimat 0 40 60 80 Max hevosvoimat 40 60 80 Yli Myös kaltaiseni tekniikasta tietämättömän oli helppo asioida Vallilan myymälässä – joka oli tosi siisti ja jonne pääsi kätevästi julkisilla. Laajennuspaikat: 4-in-1 kortinlukija, älykortinlukija. B-to-b-myynti ja leasing Kierrätys- ja elinkaaripalvelut Työpaikat Jälleenmyyjäksi Rekisteri- ja tietosuojaseloste. Myydään Ostetaan Vuokrataan Halutaan vuokrata Annetaan. Vahvista alla , että hyväksyt seurantaevästeemme.