Lenovo Pro 16

Lenovo pro 16 keräämme tuotearvosteluja. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Lenovo IdeaPad 5 Pro on täydellinen viihdekannettava, joka tarjoaa upean kuvan sekä rutkasti suorituskykyä. Ketterä näppituntuma – Erinomainen näppäimistö tarjoaa miellyttävän tuntuman ja sisältää valkoisen taustavalon, jolloin pelaaminen heikomassakin valaistuksessa on helppoa. Näyttävä kuva – Upea 2,5K resoluutioinen IPS-paneeli toistaa sRGB-väriavaruuden sataprosenttisesti ja tarjoaa nitin kirkkauden, joten kuvat ja video näyttävät värikylläisiltä ja tarkoilta. Ominaisuudet Ominaisuudet Nauti kirkkaista väreistä nitin 2.

Lenovo Legion 5 Pro (16″ AMD)

Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. SD-kortinlukulaite 2. Show savings:. Portit ja paikat. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä.

lenovo pro 16

Hinta- ja tuotetiedot

Näyttävää pelaamista – Markkinoiden ensimmäinen 16 tuumainen ja hertzin päivitysnopeuteen kykenevä näyttö tarjoaa sulavan pelikokemuksen. Näyttävä alumiinirunko kätkee sisälleen mm. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Jotta tehokkaista komponenteista saadaan paras suorituskyky irti, on Legion 5 Pro varustettu Lenovon viimeisimmällä Coldfront 3. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi

garmin drive 52 full eu

Legion 5 Pro (16 ”AMD) | Tehokas tuumainen pelikannettava, jossa on AMD-suoritin | Lenovo Suomi

Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa älykäs ilmanottojärjestelmä, erittäin tehokas kahden tuulettimen struktuuri, näppäimistön kytkimien alla olevat ilmanottoaukot ja nelikanavainen pakojärjestelmä. He sanovat, että tehokkaan kannettavan on oltava suuri ja painava. Limited quantities are lenovo pro 16. Elämyksellinen ääni – Stereokaiuttimet yhdessä Dolby Atmos -äänitekniikan kanssa luovat ympärille äänimaailman, joka täydentää viihde-elämystä. Klikkaa tästä.

IdeaPad 5 Pro Gen 6 (16 tuumaa, AMD) | tuumainen viihdekannettava | Lenovo Suomi

The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Mahdolliset vikatapaukset hoidetaan nopealla vasteajalla ja tarvittaessa paikan päällä. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. Lisäksi Legion AI Engine -järjestelmä osaa jakaa tehot suorittimen ja näytönohjaimen välillä jokaiselle pelille optimaalisella tavalla. SD-kortinlukulaite 2.