Lego Ninjago Puku

Meiltä Partykingiltä voit löytää erilaisia Lego-asuja, jotka esittävät ikonisimpia Lego-hahmoja. Pahvilautaset Lego FSC. Tervetuloa tutustumaan, jos suunnittelet naamiaisia, joihin haluat pukeutua suosikkihahmoksesi Lego-elokuvasta Ninjago, tai jos suunnittelet Lego-juhlaa tai vastaavaa. Legoista pitävät imeväisikäiset saavat mahdollisuuden muistuttaa suosikkihahmojaan. Asuksi Asuksi Colelle sopii Shadow Ninja-asu.

Lasten naamiaisasu Lego Ninjago Lloyd M 7-8 vuotiaille

Mikäli peruukki on reilu lapselle, sitä voi tarvittaessa pienentää niskasta, laittamalla verkkoa hieman limittäin ja lego ninjago puku sen parilla pistolla. Rajaa tuotteita. Kysy tuotteesta. Jos sinulla ei OLE paljon Lego-palikoita, on ehkä helpompaa järjestää pelikonsoli ja muutamia suosituimmista Lego-peleistä. Kaikkein surrealistin ja ehkä hauskin tilanne on silloin, kun lapsille järjestetään Lego-naamiaiset, joissa heillä on päällään Lego-puvut ja joissa he rakentavat Lego-palikoilla osana juhlaa! Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. JavaScript seems to be disabled in your browser.

lego ninjago puku

Äskettäin katsotut jalosteet

Tarjoamme myös koomisia pukuja heille, jotka haluavat pukeutua esimerkiksi täysin tavalliseksi Lego-palikaksi! Valikoimassamme on myös hieman ylellisempiä Lego-pukuja, joiden ansiosta niiden käyttäjä näyttää todella Lego-hahmolta, mutta ihmisen koossa. Klikkaa LEGO® -sivulle katsomaan hahmot! Verkkokaupan maksutavat:. Etusivu Hahmovinkit Hahmovinkki Lego Ninjago hahmoja. Selaa osastoja. Nyt voit ostaa myös naamiaisasuja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Legosta.

g4 kanta mitat

Lasten naamiaisasu Lego Ninjago Lloyd M vuotiaille – Muovit ja Lelu

Pyyntöäsi käsitellään. Asumme ovat myös virallisesti lisensoituja, minkä ansiosta niiden käyttäminen on vielä coolimpaa! Juhlapussit Lego City Sininen. Lasten naamiaisasu Palomiehen varusteet. Meiltä Partykingiltä löydät laajan valikoiman Lego-asuja, Lego-naamareita, lego ninjago puku, puolipukuja, niin vanhemmista Lego-elokuvista kuin uudesta Ninja-go-sarjastakin! Hahmovinkki Matka maailman ympäri 80 päivässä -piirroselokuva. Lajittelu {{sortOption.

Lego naamiaisasut lapsille |

Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla! Ninjago Sword Of Fire. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. On suosittua matkia hahmojen liikekuvioita ja ehkä huudahtaa samalla tavalla kuin on kuullut kyseisen hahmon tekevän elokuvassa. Kaikki Juhlatarvikkeet.