Lego Ninjago Kausi 16

Ninjat tekevät hätkähdyttävän löydön. Taivaspiraatit alkavat valmistella Nyaa hääseremoniaa varten. Lloyd ja hänen Rediksi lego ninjago kausi 16 susi pakenevat valtavan linnun hyökkäystä pimeään luolaan, josta Lloyd löytää etsimänsä titaanirobotin. Se osoittautuu kuitenkin ansaksi, ja Okino pelastaa ninjat viime hetkellä suurelta joukolta punavisiirejä. Ninjojen oli löydettävä Nya ennen muita. Nya ja Kai taistelevat Acronixia ja Kruxia vastaan, kunnes nämä pakenevat aikamiekan avulla Cyrus Borg mukanaan.

LEGO Ninjago

Pythor löytää Ouroborosin kadonneen kaupungin ja nousee Käärmekuninkaaksi, kaikkien kärmeisten johtajaksi. Mutta Clouse oli paennut kummituksena kirotusta maailmasta ja löytää Tyranin teekannun, jossa asustaa henki nimeltä Nadakhan. Muotoisista viimeinen 12 min. Ninjat jäävät loukkuun pyramidiin. Suodattimet Paras hinta. Vankilassa lego ninjago kausi 16 Soto paljastaa aikoinaan vanginneensa Nadakhanin Tyranin teekannuun. Gulch kertoo ninjoille Kallovelhon alkuperästä, ja he ymmärtävät Suruntuojan voittaneen, Gecklejen ja Munssien sankarina palvoman soturin olleen Colen äiti, Lilly.

lego ninjago kausi 16

Superstarat

Krux kuitenkin hyökkää hänen kimppuunsa ja kidnappaa Borgin. Kai lähtee käymään vanhempiensa sepänpajassa, ja löytää sieltä uusia, vasta taottuja Vermillion-kypäriä. Wu onnistuu aktivoimaan paikantimensa, mutta P. Acidicus kertoo ninjoille kaksikon tarinan, ja ninjojen ehdittyä takaisin luostarille Wu paljastaa olevansa tuo ”katala petturi”. Taivaspiraatit alkavat valmistella Nyaa hääseremoniaa varten. Sillä välin Zane kadottaa signaalin Cyrus Borgista, koska Ajan Vartijat ovat ottaneet hänet mukaansa hakemaan kolmatta aikaterää, jonka he myöskin löytävät.

kissan ripuli

LEGO Ninjago | Netflix

Myöhemmin Ninjat huomaavat televisiossa kuinka heidät on lavastettu lego ninjago kausi 16 useisiin rikoksiin ympäri Ninjagoa, ja he joutuvat lähtemään pakoon. Selvittyään kahdesta ensimmäisestä kokeesta, he joutuvat taisteluun Morron kanssa. Viimeisin voitto saa ninjat löysäämään otettaan, joten Mestari Wu muistuttaa heitä todellisesta luonnostaan. Uutta pakoa tyrmistä järjestäessään ninjat joutuvat hajaantumaan. Lloyd saapuu Sensei Wun perustamalle teekaupalle ja Wu tunnistaa riivaajan entiseksi oppilaakseen ja tuulen elementtaalimestariksi: Morroksi. Haastatteluun päässyt Aspheera kuulee Ninjagon kaupunginmuseossa säilytettävästä kielletyn spinjitzun kääröstä, jota hänen etsimänsä ”katala petturi” käytti häntä vastaan kauan sitten. S16 Katsottu.

Ninjago: Masters of Spinjitzu – striimaa netissä

Mutta heidän saapuessaan perille kaikki Ninjagon asukkaat Darethia lukuun ottamatta ovat muuttuneet pahoiksi. Nya, Jay ja Lloyd joutuvat erilleen muista ja seuraavat Murt-nimistä munssia syvälle vuoristoon, jossa he tapaavat munssien kuningattaren. Shintaro 12 min. Mutta Zane sukelsi mereen ja vapautti sen kahleista. Tohtori Julien häpesi tekojaan, mutta Zane oli iloinen nähdessään isänsä. Tulentekijä 12 min.