Lego Dots 41938

Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Setin sisältämä lehti on täynnä luovia ideoita. Ilahduta ahkeraa lasta luovalla askartelusetillä, jossa on rakennettavia sisustusesineitä, suunnitteluideoita pursuava lehti ja paljon värikkäitä laattoja. Samalla lapsen suunnittelutaidot kehittyvät, lego dots 41938 hän oppii kokoamaan ikiomia ainutlaatuisia esineitä. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info.

LEGO DOTS 41938 Luovan suunnittelijan pakkaaminen

Tutustu settiin, luo kivoja esineitä ja koristele ne omilla kuvioilla tai viesteillä! Näille seteille löytyy ikiomat ihailijansa, jotka innostuvat iloisista LEGO leikeistä. Lego dots 41938 lapsen suunnittelutaidot kehittyvät, ja hän oppii kokoamaan ikiomia ainutlaatuisia esineitä. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Edun saat, jos olet uusi tilaaja. Samalta sivulta löydät myös kokoamisohjeet viidelle lehdessä esitellylle tuunattavalle DOTS-esineelle: pöytälokerikolle, 2-tasoiselle laatikostolle, ripustettavalle viestitaululle, kuvakehykselle ja pienelle alustalle. Lapset voivat harjoitella suunnittelua koristelemalla luomuksiaan aina uusilla tavoilla.

lego dots 41938

Hinta- ja tuotetiedot

Pieniä osia ja palloja. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Se tukee ja vahvistaa lasten itseluottamusta ja luovia taitoja hauskanpidon lomassa. Decrease Quantity. Lisää ostoskoriin. Pyyntöäsi käsitellään. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.

jabra elite active 75t hinta

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Decrease Quantity. Täydellinen askartelusetti Tämä suunnittelijan pakkaus saa lapset täyteen intoa, sillä jokainen voit tehdä itse omia sisustusesineitä settiin kuuluvien ideoiden ja vinkkien avulla. Lego dots 41938 tuotteesta. Runsaasti monivärisiä DOTS-laattoja, 5 koottavaa ja koristeltavaa sisustusesinettä, suunnitteluideoita pursuavan lehden ja timantinmuotoisen työkalun, jolla laatat on helppo irrottaa, kun haluat vaihtaa koristeita.

LEGO DOTS Luovan Suunnittelijan Pakkaus – Lelut24

Pakkauksen mittatiedot. Lisää toivelistaan. Skip to the end of the images gallery. Setin esineet ja osat kehittävät lasten näppäryyttä ja suunnittelutaitoja vahvistaen samalla itseluottamusta. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen.