Avent Natural Pullotutti 4

Ainu Mam Teat 1 vesi- ja maitotutti on hitaasti virtaava, helppokäyttöinen ja se sopii kaikkiin leveäkaulaisiin Ainu Mam -tuttipulloihin ja ensimukiin. Tämä helpottaa rinta- ja pulloruokinnan yhdistämistä. Nopean virtauksen tutti, jossa on 4 reikää yli 6 kk. Ikäsuositus: Yli 6 kuukautta. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Jos vauvallasi on muitakin hoitajia, voi olla käytännöllistä hankkia varalle muutama ylimääräinen tuttipullo.

Philips Avent natural pullotutti 4 reikää nopea virtaus 6 kk+ 2 kpl

Näin rinta ja pulloruokinnan yhdistäminen on helpompaa. Tuotekuvaus Avent Natural-tuttipullontutti on muotoiltu siten, että vauva saa siitä helposti samanlaisen otteen kuin äidin rinnasta. Samoin kuin pullon koko, myös tuttiosan virtausnopeus kasvaa sitä mukaa kuin vauvasikin. Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myös tutteihin on merkitty yleinen ikäsuositus, mutta muista, että jokainen vauva kehittyy omaa yksilöllistä tahtiaan. Juomapullot ja avent natural pullotutti 4.

avent natural pullotutti 4

Lansinoh Natural Wave tutti 2 kpl

Useimmat äidit pärjäävät kuudella tuttipullolla kolme pientä ja kolme isoa ensimmäisen puolen vuoden ajan. Valmistettu silikonista. Vaihtonokan erityinen muotoilu ja pehmeys tukevat optimaalisesti siirtymistä nokkamukista juomiseen. Nuk pullotutti Nature Sense 2 kpl 0- 6 kk M on pehmeä, leveä ja joustava silikoninen tutti, joka on muotoiltu muistuttamaan rinnapäätä imetyksen aikana. Vaihtonokan erityinen muotoilu ja pehmeys tukevat optimaalisesti siirtymistä nokkamukista juomiseen Kanto- ja kerhoreput sekä rinkat. Tuotemerkit ja hahmot.

hiusten luonnollinen sävytys

Philips Avent Natural Pullotutti 4 Reikää 2 Kpl –

Suosittelemme vaihtamaan tuttiosan uuteen kolmen kuukauden välein. Natural -pullotuteissa on innovatiivinen kaksoisventtiili, joka vähentää koliikkia ja epämukavuutta päästämällä syöttämisen aikana ilman pulloon eikä vauvan vatsaan. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Anatominen tutti Valkoinen ja läpinäkyvä tutti. Avent pullotutti classic 1M slow flow 2kpl.

Pullotutit | Pullotutit vauvan pulloruokintaan | Jollyroom

Pakkauksessa tulee kaksi tuttia. Tutti on vahva ja pitkäkestoinen eikä se menetä muotoaan tai väriään ajan myötä. Nuk pullotutti Nature Sense 2 kpl 6- 18 kk L on pehmeä, leveä ja joustava silikoninen tutti, joka on muotoiltu muistuttamaan rinnapäätä imetyksen aikana. Luonnollinen nopean virtauksen tutti. Näin rinta ja pulloruokinnan yhdistäminen on helpompaa.