Aston Martin 1988

Virage Vantage. Aston Martin V8 Vantage Valitse auton malli Valitse malli. DBS V8. Kyseessä on brittien valmistama V8-moottoroitu perinteinen pitkän matkan taittamiseen soveltuva coupé, jossa moottori sijaitsee edessä ja voima välitetään takapyörille — tässä tapauksessa vieläpä manuaalivaihteiston kautta. Vuonna esiteltiin Lagonda -malli, joka aston martin 1988 neliovinen sedan ja Lagonda Shooting Breakjoka on viisiovinen farmarimalli.

Huutokauppahelmet – 1983 Aston Martin V8 Vantage V580 ’Oscar India’

Vaihteistovaihtoehtoja on neljä: kolmi- ja aston martin 1988 automaatti sekä viisi- ja kuusivaihteinen manuaali. Kuten yhtiöllä oli ollut aiemminkin tapana, kustannussyistä sellaiset osat joita ei kannattanut valmistuttaa pieninä sarjoina, hankittiin muilta autovalmistajilta. Kaikki koeajot. Piilotetut luokat: Small-elementtiä käyttämättömät tarkenteelliset tietolaatikot Autowikistä tuodut artikkelit. Lagonda Rapide.

aston martin 1988

Navigointivalikko

Lähdetiedoista riippuen mallin valmistusmääräksi, tuotannon lopetusvuoteen mennessä, ilmoitetaan joko tai autoa. Investindustrial, Primewagon, Dar, Lawrence Stroll. Homonyymisiä artikkeleita, katso Aston Martin Virage. Nimi muutettu: Italialainen moottoripyörätehdas valmisti tänä vuonna uudelleensyntynyttä Mini Mokea edellisen kerran luvulla Ajoneuvot Vaikka malli ei ollut Aston Martinille menestys ja sen myyntimäärät jäivät nykymittareiden mukaan vähäisiksi, sitä myytiin kuitenkin lyhyenä valmistusaikanaan jotakuinkin sama määrä kuin alkuperäistä Viragea yhdentoista vuoden valmistuksen aikana. Liity nyt!

bauer vapor x700 jr luistimet

Kuvia kohteesta Aston Martin V8 Vantage V8 Manuaalinen, 5 vaihdetta, ps,

DB4GT Zagato. Mallia valmistettiin 40 kappaleen rajoitettu erä, yksi jokaista voitosta kulunutta vuotta kohden. Wikimedia Commons. Aston Martin lopetti Viragen tuotannon ainoastaan 18 kuukautta mallin markkinoille tuonnin jälkeen. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että tämä sivusto on pääosin mainosrahoitteinen.

Aston Martin Virage – AutoWiki

Vuonna esiteltiin Virage Volante , joka on Viragen kangaskatolla varustettu avomalli. Lagonda 2,6 litraa. Auto on Viragea leveämpi, matalampi ja siinä on pyöreät takavalot. Tilaa uutiskirje. David Brown Limited.