Alusmateriaali Karelia Tuplex

Lisää ostoskoriin. Rullassa on materiaalia 16,5 m². Verkkokaupassa: yli 25 pkt. Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus. Parketin asennus on valmistuvan tilan viimeisiä sisustustöitä. Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään- kerros- tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä.

Alusmateriaali parketille ja laminaatille Kährs Tuplex rulla

Alusmateriaali Karelia Tuplex 33 m² Ilmoita virheellisestä tiedosta. Hyvä tuote. Laminaattilattia ei kopise eikä tunnu kovalta jalan alla. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Huomioi, että alekoodi lähetetään vain uusille uutiskirjeen tilaajille. Etusivu Rakennustoiminta ja remontointi Lattiapäällysteet Lattian alusmateriaalit.

alusmateriaali karelia tuplex

Kirjaudu sisään

Löydä edullisimmat hinnat. Rullassa on materiaalia 16,5 m². Näytä kaikki Kährs-tuotteet. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Yksityiskohdat Tuotetunnus: Valitse tavaratalo Jatka ostoksia. Kiitos palautteestasi!

citymarket reima

Alusmateriaali Karelia Tuplex 33 m² |

Voit tarkistaa jakelupäivän syöttämällä postinumeron tähän:. Paksuus mm. Halvin: Bauhaus. Arvostele tuote. Ladataan hintagraafia. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Tuotteen laatu 5.

Karelia Alusmateriaali Tuplex rulla 16,5 m2 – Carlson

Asennusohjeet Parketin alusmateriaali Hoito ja takuuehdot. Muodostuu yhdestä tiiviistä ja yhdestä hengittävästä polyeteenikalvosta, joiden välissä on polystyreenirakeita. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Rakenteensa ansiosta tuote on pysyvästi joustava sekä siisti asentaa. Valitettavasti Hintaseuranta.